Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG-præsident om Messi: Alle vil til PSG

Transfermarked - 7. juni 2021
PSG-præsident om Messi: Alle vil til PSG

© FC Barcelona


Lionel Messi har kontraktudløb i Barca om bare 23 dage, men det forventes, at han inden da bliver enig med Barca om en ny aftale. Men indtil da er hans fremtid ikke på plads og PSG-præsidenten Nasser Al-Khelaifi taler åbent om, at alle har haft mulighed for at overtale Messi til et skifte siden januar.

Når en spiller har mindre end et halvt år tilbage af sin kontrakt, må han frit forhandle uden klubbens tilladelse. I og med at Messis kontrakt snart udløber er det meget sandsynligt, at flere klubber har kontaktet hans agent for at spørge ind til situationen og nu taler PSG-præsidenten Nasser Al-Khelaifi om forholdet til Barca.

- Det, som jeg kan sige er, at alle store spillere ønsker at spille for PSG, fortæller han til L'Equipe og følger op:

- Det er ikke muligt at hente dem alle, da vi allerede har gode spillere i vores trup. Messi er Messi og han er en fantastisk spiller. Jeg har fortalt Barca-præsident Joan Laporta, at Messis kontrakt snart udløber og at alle klubber har retten til at forhandle med ham med interesse i at hente ham til næste sæson.

- Vi afviste et bud fra Barca på Neymar og de forsøgte at hente ham gennem hele transfervinduet (sidste sæson). Jeg ser, at de har økonomiske problemer, men det er ikke vores problem, fortæller han videre.Neymar endte med at forlænge sin kontrakt i PSG og dermed kommer han næppe tilbage til Barca i fremtiden. Derudover kan man tolke Nasser Al-Khelaifis udtalelser som om, at PSG er blevet afvist af Messi, da der ikke længere er noget at komme efter og at han derfor taler ud. Om PSG reelt set har henvendt sig vides ikke, men Messis kontrakt i Barca udløber snart og derfor skal ingen bruge Barcas godkendelse til at tale med argentineren.

Messi forbereder sig lige nu til Copa America med Argentina og det er helt klart i alles interesse, at han har sin fremtid på plads inden turneringen sparkes i gang.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder