Sergino Dest og USA vinder Nations League

Nyheder - 8. juni 2021

Sergino Dest har grund til at være glad i dag. USA slog nemlig Mexico i forlænget spilletid og vandt for første gang nogensinde Concacaf Nations League. Det betyder samtidig at Dest har vundet sit første internationale trofæ med USA.

Finalen blev spillet søndag på Empower Field på Mile High og Dest startede på banen. Faktisk hedder Mexicos landstræner Tata Martino - den tidligere Barca-træner og han kunne juble allerede efter et enkelt minut, da Jesus Manuel Corona smadrede bolden op i nettaget.

Mexico kom egentlig også i front 2-0, men efter et kig på skærmen på sidelinjen blev målet annullerede. I stedet var det Giovanni Reyna, der på en returbold fra stolpen kunne sparke 1-1-målet ind og så var kampen helt åbent igen indtil de sidste fase af kampen. Diego Lainez sendte Mexico i front med små 10 minutter igen og så troede de, at sejren var hjemme.

Men bare få minutter efter kom McKennie højt op og pandede 2-2-målet ind og så gik kampen ud i forlænget spilletid. Her fik USA straffespark efter 114 minutter, som Pulisic bankede i mål og så var USA oppe med 3-2 med bare få minutter igen. Mexico kom aldrig tilbage selvom de fik et straffespark efter 124 minutter, som USA's keeper reddede til gigantisk jubel og dermed kunne amerikanerne juble over finalesejren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder