Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Her er alternativerne til Wijnaldum

Transfermarked: Af Søren Nissen - 9. juni 2021Her er alternativerne til Wijnaldum

© Getty Images


Det kom som et rimelig stort chok den anden dag, da den velkendte journalist, Fabrizio Romano, kunne fortælle, at Georginio Wijnaldum gerne vil til Paris Saint-Germain fremfor Barca. Wijnaldums pludselige ændring kommer efter, at PSG eftersigende skulle have tilbudt en løn, der er dobbelt så stor, som det Barca har tilbudt.

Derfor kigger Barca lige nu på, hvem der kan udfylde den rolle, den nu tidligere Liverpool-spiller var tiltænkt. Udover det, ser det ud til, at flere midtbanespillere forlader Barca. Pjanic meldes på vej tilbage til Juventus, mens Carles Aleña og Matheus Fernandes også gerne ses forlade klubben. Sergi Roberto, der også kan spille midtbane, er ligeledes sat på transferlisten, om end han stadig forventes at blive. Samme historie gør sig gældende for Riqui Puig.

I dagene efter Gini Wijnaldums U-vending mod Paris, har de spanske og catalanske aviser flydt over med forskellige rygter om den ene og den anden midtbanespiller. Dog er det navne, der tidligere har været vendt i klubben, men det er ikke få. Mikel Merino, Fabián Ruiz, Ryan Gravenberch, Eduardo Camavinga, Manuel Locatelli og Lorenzo Pellegrini.Især Mikel Merino har været et varmt emne – faktisk har Ronald Koeman ønsket ham. Han har en høj frikøbsklausul og har kontrakt med Real Sociedad indtil 2025. Fabián Ruiz er også blevet nævnt mange gange, men ligesom Merino, kan pengene blive et problem, da det forventes, at Ruiz kun forlader Napoli, hvis der kommer et bud over 50 millioner euro. Det samme gør sig helt sikkert gældende for de andre spillere, som formodes at være alt for dyre til Barca nuværende budget. Camavinga og Gravenberch vil endda højst sandsynligt komme op omkring 100 millioner euro.

Derfor må det siges, at den mislykkede transfer af Gini Wijnaldum, kan blive rigtig dyr. Derfor kan Barca med fordel kigge mod egne rækker. Lige nu er ledelsen i gang med at forhandle en ny kontrakt på plads med Ilaix Moriba, som ser ud til at få en større rolle i den kommende sæson og mange år frem. Samtidig har Barca fornyligt forlænget med unge Nicolás González, der ligeledes kan se frem til en fremtrædende rolle i fremtiden.

Dog er det ikke løsningerne på den korte bane, og det må forventes, at Joan Laporta skal ud og gøre et stort stykke arbejde på transfermarkedet over sommeren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

56 min. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
1 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
4 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
6 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
8 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
9 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
10 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
11 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
12 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...
13 t. Det er usikkert om Sergio Ramos starter ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder