Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ny mand smittet: Spanien indkalder 11 nye spillere

EM 2020 - 9. juni 2021
Ny mand smittet: Spanien indkalder 11 nye spillere

© FC Barcelona


For få dage siden kunne det spanske fodboldforbund meddele, at Sergio Busquets var blevet testet positiv for coronavirus og derfor skulle han og de øvrige spanske spillere i isolation. Busquets har ingen symptomer, men afventer på at kunne tage en ny test, som er afgørende for hans deltagelse ved EM.

I mellem tiden valgte Luis Enrique at indkalde en masse U21-spillere, som spillede venskabskampen mod Litauen i går. Egentlig skulle A-landsholdet spille kampen som test forud for EM, men på grund af omstændighederne blev det altså U21-holdet, som i øvrigt flot vandt med 4-0. Oscar Mingueza var med på banen og der er åbnet en lille dør for ham i forbindelse med EM.

Således er Diego Llorente nu også blevet testet positiv og Enrique har derfor indkaldt 11 spillere, som skal stå klar i kulissen hvis det skulle blive endnu værre med coronavirussen. Álvaro Fernández, Marc Cucurella, Bryan Gil, Juan Miranda, Gonzalo Villar, Pozo, Brahim, Zubimendi, Yeremy Pino, Javi Puado og Mingueza er alle kaldt ind som boblere.De knytter sig i øvrigt til Rodrigo Moreno, Pablo Fornals, Carlos Soler, Brais Méndez, Raúl Albiol og Kepa Arrizabalaga, som er blevet bedt om at stå klar hvis Spanien skulle få brug for det. Det er bestemt ikke nogen god optakt for Spanien, som nu skal tænke i andre baner end at fokusere på det materiale, man egentlig havde til at starte med.

I alt står altså 17 mand klar til at få en rolle såfremt det bliver nødvendigt. De er i mellem tiden naturligvis ikke i kontakt med den øvrige EM-trup for at undgå eventuel smittespredning. Udover Busquets og Llorente, så er alle spillere testet negativ. Men i tilfælde af, at det hele skulle vente, har Enrique altså udtaget en alternativ trup, som står klar i kulissen.

Mingueza spillede med mod Litauen i aftes og fik hele kampen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder