Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca starter sæsonen den 9. juli

Nyheder - 9. juni 2021
Officielt: Barca starter sæsonen den 9. juli

© FC Barcelona


Barca har onsdag eftermiddag bekræftet, at den nye sæson 2021/2022 sættes i gang den 9. juli. Men som det typisk er set, kræver Ronald Koeman ikke alle mand ind fra første dag. Det hænger naturligvis sammen med EM og Copa America, hvor Barca er godt repræsenteret.

Den 9. juli møder alle spillere ind, som ikke har deltaget i nogle sommerturneringer. Her skal de både den 9. og 10. juli igennem lægetjek som man typisk gør det inden at sæsonen sparkes i gang. Den 12. juli træner holdet for første gang i den nye sæson. Hvornår de øvrige spillere kaldes ind kommer helt an på hvor langt de kommer ved EM og Copa America.

EM slutter den 10. juli mens Copa America slutter den 12. juli, så det er helt normalt, at spillerne ikke flyver direkte hjem til Barcelona og indleder sæsonen. De skal først have et par ugers sommerferie, som mange af spillerne allerede har lige nu og derfor godt kan møde ind om en måned.

Planlægningen betyder desuden at pre-season starter som håbet og som det typisk har været de senere år til trods for at sæsonen 2019/2020 først blev afsluttet i midten af august hvilket betød en mindre pre-season i sæsonen 2020/2021.

Lige nu har Barca ikke bekræftet nogle venskabskampe til pre-season og ej heller har de bekræftet hvem modstanderen bliver i den traditionsrige Gamper-kamp, som spilles inden sæsonen sparkes i gang, hvor man desuden bruger lejligheden til at præsentere fansene for truppen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder