Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Piqué er klar til at gå ned i løn

Nyheder - 9. juni 2021
Medie: Piqué er klar til at gå ned i løn

© FC Barcelona


Barcas økonomiske situation er ikke god og det skal Joan Laporta have rettet op på. Udover coronapandemiens bivirkning, så har den tidligere Barca-præsident Josep Bartomeu skabt en masse økonomiske problemer i klubben og denne sommer kommer der til at blive ryddet godt op under ledelse af Laporta.

Senest mødes Laporta med Gerard Piqué for at drøfte den kommende sæson og klubbens nuværende situation. Piqué er blandt de vigtigste ansigter på holdet og ifølge Onze på catalansk TV3, er Piqué klar til at gå ned i løn, da han har fuld forståelse for klubbens situation. Det glæder Laporta, da Piqué er en af de spillere, der giver utrolig meget udenfor banen. På banen har hans præstationer helt klart været nedadgående, men hans værdi er stadig høj.

Piqué kunne desuden slå fast over for Laporta, at han ser spillertruppen til at være tilfredse med Ronald Koeman og at der generelt set er en god kemi mellem truppen og trænerstaben. Mødet bar præg af en positiv atmosfære og Piqué kommer helt sikkert til at sætte et eksempel for sine holdkammerater ved at gå ned i løn. Det er nemlig ikke alle, som er villige til det.

Sergi Roberto har tilbud på hånden og han ved godt at han ikke er urørlig i Barca hvorfor han næppe kan bruge sine tilbud til at presse Barca til en bedre løn. Lige nu ser det ud til at Roberto er mere ude end inde i Barca, men sommeren er lang og der kan nå at ske en masse før transfervinduet smækker i.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder