Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mingueza: Hjælp fra psykolog var nøglen

Nyheder - 9. juni 2021
Mingueza: Hjælp fra psykolog var nøglen

© Getty Images


Oscar Mingueza har fået sit helt store gennembrud i denne sæson med masser af spilletid på Barcas førstehold og tilmed debut på Spaniens A-landshold i aftes - dog under triste omstændigheder, da de typiske A-landsholdsspillere ikke kunne spille, da de var i isolation.

I et interview med RAC1 fortæller Mingueza, at han er glad for at Ronald Koeman fortsætter og han afslører også at han tidligere har fået hjælp fra en psykolog, da han havde det svært på B-holdet.

- Det er et svært øjeblik, da vi ikke kan træne sammen med vores holdkammerater. Vi har været lukket ind på vores hotelværelse hele dagen, men vi er klar til at yde for alles bedste.

- Rent sportsligt har det helt klart været det bedste år i mit liv. Jeg er virkelig taknemmelig for alle, der har hjulpet mig og som har troet på mig. Jeg er en del af førsteholdet og jeg tror også, at jeg indleder pre-season der, men vi må se på den anden side af sommerferien.

- Koeman har hjulpet mig utrolig meget og jeg er glad for at han også er hos os i næste sæson. Han lavede videoer til mig med taktiske analyser og for at vise, hvor jeg kunne forbedre mig.

- Da jeg var på B-holdet mistede jeg en stor portion selvtillid. Jeg tog en stærk beslutning om at bede om hjælp udefra og det hjalp mig til at komme forbi alle forhindringer på daværende tidspunkt. At bede en psykolog om hjælp var en af nøglerne til at jeg er her i dag.

Mingueza er lige nu udtaget i en bobbel til landsholdet. Det skal forstås således, at han sammen med øvrige spillere skal holde sig klar hvis Luis Enrique får hjælp under EM, hvis flere spillere skulle blive smittet med coronavirus.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder