Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Romano: Barca forbedrer Depays kontrakt

Transfermarked - 10. juni 2021
Romano: Barca forbedrer Depays kontrakt

© Getty Images


Barca ønsker ikke at miste Memphis Depay til en anden klub som det skete med Gini Wijnaldum, så klubben har accelereret forhandlingerne og kommet med et nyt tilbud til hollænderen. Juventus lurer i kulissen, men Barca ønsker ikke at gå ind i en budkrig.

Ifølge journalisten Fabrizio Romano er Barca optimistiske omkring transferen til trods for at handlen endnu ikke er lukket. Derudover har Barca tilbudt Memphis Depay en kontrakt på tre år hvilket er en forbedring af det seneste tilbud, som hollænderen modtog. Det forventes nu at parterne når til enighed.

Barca håb er, at man kan bekræfte Memphis Depay som ny spiller i klubben inden Holland spiller sin første EM-kamp på søndag. Det bliver altså en kamp mod tiden men også en rar fornemmelse for Depay, at få styr på sin fremtid inden han løber ind til slutrunden. Hans kontrakt i Lyon udløber om 20 dage, så det er ikke fordi, at han bare vender retur til Lyon efter EM.

Ifølge italienske Corriere dello Sport har Juventus også en interesse i Depay. Til gengæld er den ikke så stor som Barcas og alt tyder på, at catalanerne får held med at lukke aftalen inden EM således at Depay kan fokusere på EM og Barca kan gå i krig med øvrige transferprojekter.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder