Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jorge Mas: Messi kan spille i Inter Miami

Transfermarked - 10. juni 2021
Jorge Mas: Messi kan spille i Inter Miami

©


David Beckham og Jorge Mas er godt i gang med at forbedre Inter Miami og de arbejder begge benhårdt på at blive endnu større end klubben er i dag. Et af målene er bl.a. at hente Lionel Messi til klubben og det hænger meget godt sammen med Messis egen drøm om at prøve at spille i USA.

Godt nok er Messis fremtid endnu ikke på plads og han har kontraktudløb om 20 dage, men alt peger i retning af at Barca forlænger hans kontrakt. Der er tale om, at parterne er blevet enig om en 10-årig kontrakt som er delt op i flere faser - de første to år som spiller i Barca og dernæst kan han rykke til USA og spille.

I den forbindelse håber Inter Miamis medejer, Jorge Mas, at Messi en dag lander i klubben.

- David og jeg har arbejdet meget hårdt. Vi har store drømme om at bringe de bedste spillere her til og Messi er utvivlsomt denne generations største spiller, fortæller Mas og følger op:

- Jeg er optimist. Messi kan helt sikkert spille i Inter Miamis trøje. Det vil færdiggøre hans eftermæle som den bedste spiller i vores generation og det vil møde klubejernes ambitioner om at bygge et verdensklassehold.

Først og fremmest gælder det om at få forlænget Messis kontrakt. Desværre er det trukket så meget ud, at han lige nu forbereder sig til Copa America og stadig har et spørgsmålstegn hængende over hovedet, da han reelt set ikke ved hvor han skal dukke op efter sommerferien som det ser ud lige nu. Til gengæld arbejdes der benhårdt i kulissen mellem klubben og Messis far, som varetager kommunikationen på Messis vegne.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder