Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Emersons agent talte med Inter

Transfermarked - 11. juni 2021
Avis: Emersons agent talte med Inter

©


For en uges tid siden udnyttede Barca en aftale i Emersons kontrakt som betød, at klubben kunne hente ham for ni millioner euro. Men måske var det kun som led i at skabe noget profit. I hvert fald blev Emersons agent set forlade Inters kontorer i går - og det har sat skub i rygterne om et skifte, skriver Marca.

Det vides ikke hvor meget der eventuelt er tale om af transferbeløb, men skulle det blive til et lynhurtigt salg, så skal Barca videresende 20% af beløbet til Real Betis, som kontrakten skriver det. Emerson havde en stærk sæson i Real Betis og mange ønsker at se ham konkurrere med Sergino Dest på højrebacken, men måske har han aldrig været tiltænkt en rolle.

Inter forventes at sende Achraf Hakimi videre denne sommer og derfor får Inter brug for en ny højreback og pilen peger angiveligt på Emerson i disse dage. Derudover er Inter også klar over, at Barca gerne går langt for at skabe noget profit, da pengekassen stort set er torm i og med at man endnu ikke har lavet nogen større aftale, som det ellers var ventet på nuværende tidspunkt.

Junior Firpo, Samuel Umtiti, Philippe Coutinho, Matheus, Miralem Pjanic og Martin Braithwaite er alle på listen over potentielle spillere, som kan forlade klubben denne sommer i håbet om at man kan skrabe penge ind for at købe et par spillere, som kan styrke holdet forud for næste sæson.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder