Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Jeg har ikke talt med Laporta

Nyheder - 11. juni 2021
Xavi: Jeg har ikke talt med Laporta

© Getty Images


Xavi fortæller, at han føler sig klar til at træne Barca, men at han ikke er blevet kontaktet af Laporta. Faktisk har han ikke snakket med nogen ledere i klubben i et par måneder, og det kan undre, da Joan Laporta netop har været på udkig efter en ny træner.

Således valgte Laporta at stå ærligt frem for Ronald Koeman og fortælle træneren, at hvis han kan finde en ny træner i løbet af de kommende to uger, så ville Koeman blive fyret. Hvis ikke, så fik Koeman lov til at beholde sit job. Som bekendt fandt Laporta ikke en træner, han mente var klar til Barca, og derfor bliver Koeman altså i klubben i minimum endnu en sæson.

Nu fortæller Xavi, at han er på markedet og føler sig klar til Barca, men at ingen har kontaktet ham.

- Jeg er altid på markedet. Jeg vil gøre det helt klart, at jeg føler mig klar til at træne Barca, selvom medierne skriver det modsatte, fortæller Xavi i et interview.

- Jeg har ikke talt med Laporta i 3-4 måneder. Han har besluttet, at det bedste var at fortsætte med Koeman og det skal man respektere. Jeg har et godt forhold til Laporta, men jeg ved ikke hvornår jeg kommer til Barca. Jeg har ikke travlt på nogen som helst måde.

- Jeg er velforberedt og for at være ærlig, så havde jeg ikke forventet, at jeg på nuværende tidspunkt ville have haft to tilbud for at tage over i Barca (fra Font og tidligere Bartomeu).

Xavi har for nyligt forlænget sin kontrakt med Al Sadd.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder