Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann taler ud: Jeg følte mig låst i Barca

Nyheder - 11. juni 2021
Griezmann taler ud: Jeg følte mig låst i Barca

© FC Barcelona


Antoine Griezmann kom til Barca for mange millioner kroner men på utrolig vis blev han positioneret så forkert, at der nærmest intet kom ud af ham. Tidligere har Hristo Stoichkov udtalt, at når Barca spiller med Griezmann på banen føles det som om de kun er 10 mand. Det hænger naturligvis sammen med, at Griezmann på ingen måde har domineret banen som man kender det fra Atletico Madrid og det franske landshold.

Griezmann indledte sin karriere i Barca ved at spille på kanterne, hvor han kamp efter kamp faldt totalt ud og slet ikke leverede noget. Han erkender, at det var hårdt og at han har brug for frihed på banen. Han sammenligner sin situation med det franske landshold, hvor han har en mere fri offensiv rolle og ingen kan sætte en finger på hans præstationer for landsholdet, hvor han både assisterer og scorer og tilmed spiller flot fodbold.

- På det franske landshold har jeg optjent respekten gennem mit spil. De personer, der kender til fodbold, ved hvad jeg er god til og hvor jeg typisk bevæger mig hen. På landsholdet går alle bolde igennem mig og jeg føler mig mere fri som i Atletico Madrid, fortæller han i et interview med L'Equipe.- Det var hårdt i starten i Barca og derudover var kritikken også overdrevet. Heldigvis går det meget bedre i 2021. Når man taber La Liga, så er man meget trist. Det var jeg også i starten af sæsonen, da jeg slet ikke følte mig vigtigt. Jeg er vant til at spille alle kampe og starte inde i de store kampe.

- Jeg blev henvist til bænken mod Real Madrid og det sårede mig at se mine holdkammerater varme op mens jeg sad på bænken. Men det er trænerens beslutninger og dem skal man respektere og så må man arbejde endnu hårdere for at ændre situationen.

- Fra det øjeblik, hvor jeg føler mig fri i angrebet, så får jeg en bedre fornemmelse. Når jeg bliver sat på kanten, så har jeg ikke teknikken til at drible forbi min modstander eller farten til at sætte dem af. Jeg er heller ikke spidsangriber, fortæller Griezmann yderligere og fortæller således at han er en hængende angriber, der kan lide at modtage bolden og sætte offensiven i gang.

Hos Barca har man Messi og han er typisk den spiller, som sætter de andre i scene med sit ustyrlige overblik og utrolige afleveringer. Det er lidt den rolle, som Griezmann ønsker og derfor har franskmanden spillet en masse andre positioner, da Messi optager pladsen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder