Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca udlejer Konrad de la Fuente

Transfermarked - 12. juni 2021
Avis: Barca udlejer Konrad de la Fuente

© FC Barcelona


Konrad de la Fuente fik ikke den mængde spilletid på førsteholdet i sidste sæson, som han havde håbet på. Hans klare plan var, at han skulle få mere spilletid end tilfældet var og i takt med at klubben nu har fået en ny præsident, der flittigt henter spillere ind, ligner det et midlertidigt farvel til Konrad.

Konrad er en lynhurtigt wing-spiller, som bliver spået en stor fremtid i Barca, men i den kommende sæson ligner det ikke, at han trækker Barca-trøjen over hovedet. Således rapporter avisen Marca, at Barca har planer om at udleje Konrad i håbet om, at han kan få en masse spilletid på et hold, der spiller på et højere niveau end Barcelonas B-hold.

I sidste sæson fik han kun spilletid i kampene mod Ferencvaros og Dynamo Kiev i Champions League samt pokalkampen mod Cornellá. Det er ikke nok for ham og der er ikke udsigter til mere spilletid i den kommende sæson. Selvom Ansu Fati har været ude siden november, har Ronald Koeman valgt anderledes end Konrad og med Ansu Fati tilbage fra næste sæson, bliver sandsynligheden for spilletid helt sikkert mindre for Konrad.I Barca håber man på, at Konrad kan blive i Spanien så han kan fortsætte med at udvikle sin erfaring med spansk fodbold. Man lukker dog ikke døren for en stærk klub i en af de øvrige europæiske ligaer - primært England, Tyskland og Frankrig.

Konrads kontrakt i Barca udløber om et år, så inden han sendes ud på en lejeaftale bliver den forlænget, hvis parterne kan nå hinanden.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder