Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca fyrer også Guillermo Amor

Nyheder - 12. juni 2021
Barca fyrer også Guillermo Amor

© FC Barcelona


Joan Laporta er godt i gang med at rydde op i klubben og det betød blandt andet at B-holdets cheftræner Garcia Pimienta modtog en fyringsseddel. Han har været i klubben siden 2006 og er utrolig velrespekteret, men der skal ske noget nyt og han var bare én af de personer, der i går blev fyret.

Barca melder også at Guillermo Amor fra på mandag er fortid i klubben. Hans primære job var som direktør for institutionelle og sportslige relationer til førsteholdet. Barca har bekræftet fyringen.

- FC Barcelona har informeret Guillermo Amor, at hans kontrakt er blevet opsagt. Klubben vil gerne offentligt udtrykke sin taknemmelighed over for hans professionalisme, engagement og dedikation til klubben samt sin positive indstilling til alle medlemmer af Barca-familien. Klubben ønsker ham al det bedste i fremtiden, fremgår det således af en pressemeddelelse.

Amor tiltrådte Barca for første gang i 1980 som ungdomsspiller og fik over 300 kampe på førsteholdet. Han har siden været hyret i adskillige stillinger i klubben.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder