Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Jong: Jeg taler med Depay om Barca

Transfermarked - 12. juni 2021
De Jong: Jeg taler med Depay om Barca

© Getty Images


Kommer Memphis Depay til Barca eller er han på vej til Juventus, som har tilbudt ham en bedre kontrakt end Barca har? Lige nu er det ikke til at sige, men Barca har længe haft Memphis Depay på listen over potentielle spillere. Primært på grund af Ronald Koeman, som kender Depay fra det hollandske landshold.

Koeman var også manden der ønskede Wijnaldum til klubben, men det endte med at PSG kom ind fra siden med et dobbelt så godt tilbud, og det valgte Wijnaldum at tage imod og derfor kommer han fra næste sæson til at spille for PSG. I mellem tiden er der også opstået tvivl omkring Memphis Depay, der har kontrakt udløb denne sommer.

Ligesom Wijnaldum kan Depay altså skifte gratis og det håber Barca at kunne lukrere på. Men Juventus har meldt sin ankomst i jagten på hollænderen og det kan ligne Wijnaldum-casen om igen. Frenkie de Jong, der lige nu er sammen med Depay på det hollandske landshold forud for EM, fortæller, at han har talt med angriberen om Barca.

- Vi må se, hvad der sker. Selvfølgelig har vi talt om Barca, men det er ene og alene ham, som træffer beslutningen i sidste ende, lød det fra De Jong fra den hollandske lejr. Og det er da også Depay selv, som tager beslutningen, da Lyon intet har at sige i og med at Depays kontrakt udløber om ganske få dage.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder