Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bild: Barca kontaktede Joachim Löw

Nyheder - 12. juni 2021
Bild: Barca kontaktede Joachim Löw

© Getty Images


Joachim Löw skal lede Tyskland ved EM denne sommer og når slutrunden af færdigafviklet, træder han ned som tysk landstræner og tager noget tid for sig selv. Han kunne dog have været manden på bænken i Barca for næste sæson, men han valgte at afvise igennem sine agenter, det melder Bild.

Således blev Löws agent ringet op tilbage i marts af Barca. Klubben ville høre, om tyskeren havde en interesse i at lede Barca fra næste sæson, men meldingen var klar: Joachim Löw har ingen intentioner om at træne et hold efter EM. Derfor blev det aldrig til mere, melder tyske Bild således.Joachim Löw har siddet som tysk landstræner siden 2006 men træder altså tilbage efter EM denne sommer og giver plads til Hansi Flick, der havde en succesrig tid i Bayern München inden at det bag kulissen gik galt og han valgte at sige stop. Hansi Flick var også inde i billedet for en stund som en mulig Barca-træner, men han var i avancerede forhandlinger med det tyske fodboldforbund og er allerede bekræftet som tysk landstræner fra næste sæson.

Joachim Löw har igennem hele sin fodboldkarriere været forbi et hav af klubber. Tilbage i slut 70'erne var han hos Freiburg før turen gik til Stuttgart, Frankfurt, Freiburg igen, Karlsruher, Freiburg atter igen, Schaffhausen, Winterthur og endelig Frauenfeld fra 94 til 95. Som træner har han været forbi syv forskellige klubber før han i 2006 tog over for tysk landstræner.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder