Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Jeg håber, at Haaland kommer til Barca

Transfermarked - 12. juni 2021
Piqué: Jeg håber, at Haaland kommer til Barca

© Getty Images


Gerard Piqué erkender, at han håber, at Barca kan hente Dortmunds bomber Erling Haaland denne sommer. Til gengæld er klubbens økonomi ikke god, men der er optimisme at spore i og med at Joan Laporta arbejder hårdt på at få tingene til at gå op i en højere enhed.

- Jeg har ingen idé (om hvad der kommer til at ske), men jeg håber, at han kommer til Barca. De bedste spillere bør være i Barca, men det er en beslutning, som klubben skal træffe. De kender mere til det, forklarede Piqué til YouTuberen Ibai Llanos.

Om Agüero
- Jeg har et godt forhold til Agüero. Vi har altid været i kontakt på de sociale medier. Jeg spillede U20 Vm mod ham og jeg hører gode ting om ham fra Messi.Om sin egen fremtid
- Den dag, jeg forlader Barca, så forlader jeg også fodbolden. Jeg vil aldrig spille for et andet hold. Hvis Koeman siger til mig, at jeg ikke skal blive, så er det sådan det er. Jeg tænker kun på at spille for Barca. Jeg har ingen motivation til at trække i en anden klubtrøje.

Om Espanyols oprykning til La Liga
- De er krydderiet, som holder showet sammen. Jeg håbede, at de ville rykke op. Det glæder mig at spille på deres bane foran deres fans. Det er en del af spillet. Jeg foretrækker at spille mod en stor rival end mod et hold, hvor der ikke er nogen rivalisering.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder