Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite: Mine tanker går til Christian Eriksen

EM Kvalifikation - 13. juni 2021
Braithwaite: Mine tanker går til Christian Eriksen

© Twitter / Martin Braithwaite


Det var en uhyggelige hændelse der fandt sted lørdag aften i Parken, da Danmark tog imod Finland ved EM. Kort inden pausen faldt Christian Eriksen til jorden og straks blev han tilset og fik tilmed hjertemassage på banen. Billederne var uhyggelige, men heldigvis fortæller DBU, at Eriksens tilstand er stabil og at han trods omstændighederne har det godt.

Martin Braithwaite var på banen da Eriksen kollapsede og Braithwaite kan dagen derpå fortælle, at det var et af de uhyggeligste øjeblikke i hans liv. Ligesom alle har sendt tanker til Christian Eriksen gør Braithwaite naturligvis det samme.

- I aftes var et af de mest uhyggelige øjeblikke i mit liv. Mine tanker går til Christian Eriksen, hans kone, børn og familie. Jeg er taknemmelig for at hans tilstand er stabil og at han er i live. Lige nu er det alt, som tæller. Jeg håber snart at se dig min ven, skriver Braithwaite på Twitter.

Christian Eriksen har det heldigvis godt og har siden i aftes været indlagt på Rigshospitalet til observation og undersøgelser. De første meldinger går på, at alle tests har været gode og det er alt, der tæller. Herfra BarcelonaFC.dk går alle tanker også til Eriksen og hans familie i denne svære tid.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder