Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Jong og Holland var tæt på at smide sejren

EM Kvalifikation - 14. juni 2021
De Jong og Holland var tæt på at smide sejren

© Getty Images


Holland var i aftes i aktion ved EM, da de mødte Ukraine hjemme i Amsterdam. Hollænderne var toneangivende, men med et ukrainsk hold der havde en skarp plan, som fik skabt dem adskillige muligheder. Det lignede dog længe, at Holland ville score det første mål. 0-0 stod der ved pausen, men så gik det amok i anden halvleg.

Frenkie de Jong er fast mand på det hollandske landshold og spillede således hele kampen. Han kunne se den nyslåede PSG-spiller - og hollandske kaptajn - Wijnaldum sende Holland i front kort inde i anden halvleg og bare fem minutter senere slog Weghorst til med sin scoring til 2-0 og så lignede det en afsluttet kamp. Men sådan skulle det slet ikke gå.

Ukraines Yarmolenko fik nemlig reduceret med et kvarter igen og bare få minutter senere dækkede Holland skidt op inde i feltet og så kunne Yaremchuk heade et frisparksindlæg i mål til 2-2 med bare 10 minutter igen. En spand kold vand i hovedet på de hollandske spillere, som pludselig skulle jagte igen.

Dumfries havde en kæmpe chance i første halvleg, men den blev sendt i glemmebogen, da han med fem minutter igen blev matchvinder, da han fik bolden i nettet til 3-2, som også blev kampens resultat hvorfor Holland åbner med tre uhyre vigtige point.

Østrig vandt deres kamp mod Nordmakedonien og dermed topper østrigerne sammen med hollænderne. Det er netop Holland og Østrig som mødes i næste kamp. Den spilles torsdag klokken 21.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder