Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Emerson og Brasilien åbnede Copa America med 3-0

Copa del Rey - 14. juni 2021
Emerson og Brasilien åbnede Copa America med 3-0

© Brazil


Emerson er ikke fast mand på det brasilianske landshold, men han er udtaget til Copa America og sidder klar på bænken til når der bliver brug for det. I aftes og ind mod mandagen tog Brasilien hul på Copa America med en kamp mod Venezuela, som var gået i corona-chok inden opgøret med hele 12 smittede omkring holdet.

Brasilien var storfavorit og levede også op til det, da Marquinhos efter 20 minutter bragte dem i front med 1-0. Efter en times spil sendte Neymar bolden i kassen fra pletten til 2-0 og lige inden lukketid lagde Neymar op til Gabriel Barbosa, der sendte bolden i mål til slutresultatet 3-0.

Selvom Brasilien benyttede sig af fem indskiftere, så kom Emerson aldrig på banen. Han så således hele kampen fra bænken, men kan altså glæde sig over, at Brasilien er kommet godt i gang ved Copa America, hvor de er blandt favoritterne til at snuppe titlen.

Natten til mandag spillede Colombia mod Ecuador og her vandt Colombia med 1-0 på et flot mål af Edwin Cardona lige inden pausen. I aften klokken 23 fortsætter turneringen når Messi, Agüero og Argentina møder Chile i gruppe A, hvor også Bolivia, Paraguay og Uruguay er med. Paraguay og Bolivia mødes natten til tirsdag.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder