Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca henter Memphis Depay

Transfermarked - 19. juni 2021
Officielt: Barca henter Memphis Depay

©


Så er handlen på plads. Barca bekræfter, at man henter Memphis Depay på en fri transfer og dermed forstærker man offensive yderligere efter at også Sergio Agüero kom til på en fri transfer. Depay er lige nu aktiv ved EM og skifter først på papiret fra den 1. juli, hvor hans kontrakt med Lyon er udløbet.

Memphis Depay lander som den fjerde nye signing denne sommer og bliver udstyret med en kontrakt frem til slutningen af sæsonen 2022/2023. Som bekendt udløber hans kontrakt i Lyon ved udgangen af denne måned og dermed kan Barca altså udnytte situationen og hente ham helt gratis.- FC Barcelona og Memphis Depay er nået til enighed om at spilleren tilknytter sig klubben straks som hans kontrakt med Lyon er udløbet. Spilleren skriver under på en kontrakt frem til slutningen af sæsonen 2022/2023, skriver Barca i en pressemeddelelse lørdag aften.

Memphis Depay er netop nu aktiv ved EM, hvor han sammen med Holland, som indtager førstepladsen i gruppe C foran Ukraine, Østrig og Nordmakedonien.Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder