Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Leicester lurer på Philippe Coutinho

Transfermarked - 14. juni 2021
Medie: Leicester lurer på Philippe Coutinho

© FC Barcelona


Ifølge Mundo Deportivo og Sport har Barca planer om at sælge Philippe Coutinho denne sommer for at få penge i kassen. Brasilianerens ophold på Camp Nou har været alt andet end storslået, og catalanerne vil nu forsøge at presse et salg igennem. Klubben forventer dog ikke at få i nærheden af hvad man betalte Liverpool da man hentede ham.

Flere klubber holder naturligvis øje med en profil som Coutinho og senest har Leicester meldt sin ankomst på listen. Ifølge Marca har Brendan Rodgers, der tidligere har trænet Coutinho i Liverpool, en stor interesse i at forsøge at lave et kup ved at hente Coutinho tilbage til Premier League.

I og med at Coutinhos transferværdi er faldet markant på grund manglende præstationer, så forlyder det, at Leicester er klar til at betale mellem 20-30 millioner euro hvilket er langt fra det, som Barca betalte til Liverpool. Ikke desto mindre er det realiteten og det er interessant for Barca, da Coutinho får en høj løn og den kan man altså spare ved at sende ham videre i karrieren.

Coutinho blev ofte brugt lige bag angriberne i Liverpool, hvor han havde frihed til at folde sine kvaliteter ud. I Barca har han primært spillet på kanten hvor han er kommet til kort, men Rodgers pønser på at placere ham i en fri og offensiv rolle bag Jamie Vardy og Kelechi Iheanacho. Nu er det op til klubberne at finde en løsning.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder