Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Frankrig snuppede sejren i storkampen mod Tyskland

EM 2020 - 16. juni 2021
Frankrig snuppede sejren i storkampen mod Tyskland

© Getty Images


Der var topkamp i München i aftes, da Frankrig og Tyskland mødtes ved EM. Her var der lagt op til en lækkerbisken, men det var bestemt ikke skarpheden der var fulgt med spillerne på banen. Tyskerne pressede på i slutfasen, men Frankrig stod stærkt imod.

Antoine Griezmann startede på banen mens både Lenglet og Dembélé startede på bænken. Herfra kunne de se Mats Hummels lave selvmål, da Paul Pogba med en lækker aflevering fra Hernandez i venstre side, som knaldhårdt bankede bolden ind i feltet hvor Hummels var uheldige at sparke den op i eget nettag. 1-0 til Frankrig og så skulle tyskerne på jagt.

Der var optakt til flere store chancer for Tyskland, som dog havde svært ved at ramme målet. Derudover havde Frankrig en klar plan, da de blev trykket tilbage i banen og satsede på kontra med Kylian Mbappé i spidsen. Han kom også på tavlen, men målet blev annulleret for offside. Han var også i oplæggerens rolle til Karim Benzema, men også det mål blev annulleret for offside.

Antoine Griezmann var ligesom de øvrige franske spillere ikke specielt synlig i offensiven, men leverede til gengæld et helt utroligt stykke defensivt arbejde med en masse nærdueller og tacklinger. Det hele sluttede 1-0 til Frankrig og dermed indledte de EM med en sejr ligesom Portugal slog Ungarn med 3-0 i samme gruppe.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder