Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

UEFA: Barca, Real og Juve spiller med i CL

Champions League - 16. juni 2021
UEFA: Barca, Real og Juve spiller med i CL

©


Det var ventet og nu er det bekræftet. Ifølge adskillige medier har UEFA i denne uge sendt invitationer til Champions League ud til Barca, Real Madrid og Juventus. Dermed er de også at finde i verdens største klubturnering i næste sæson.

Det forlød ellers fra UEFA's præsident, at de tre klubber opfører sig som små børn, og at de skulle straffes for at bibeholde deres plads ved Super League. De øvrige klubber, som var med i Super League, men som trådte ud, fik en betinget dom, mens Barca, Real Madrid og Juventus aldrig rent officielt meldte ud, at de ville træde ud af Super League.

I stedet fik det UEFA op af sædet og true med en straf. Derefter kom det frem, at UEFA slet ikke har magt til at gå ind og straffe klubberne på baggrund af Super League, og UEFA meldte således ud, at man trækker i land og nu har de så sendt de formelle invitationer ud, som alle klubber, der skal deltage i Champions League, modtager.

Det kommer næppe som nogen overraskelse. Florentino Perez og co. havde styr på det juridiske før de offentliggjorde planerne om Super League og flere gange udtalte præsident Perez, at klubberne ikke kan blive straffet. Og det fik han ret i. UEFA har trukket i land og selvom klubberne blev truet med at smide blive ud af Champions League, så har de i stedet modtaget den normale invitation.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder