Annonce


Annonce

Annonce

Memphis Depay: Jeg ønsker at spille under Koeman

Transfermarked - 16. juni 2021




Memphis Depay er på vej til Barca. Det kan der ikke være tvivl om. Endnu er aftalen ikke lukket, så det kan stadig gå i vasken, men på dagens pressemøde bekræftede han, at han vil spille til Barca og at han er i forhandlinger med klubben.

Memphis Depay ønskede allerede at komme til Barca for et år siden, men dengang kostede han 25 millioner euro hvilket Barca ikke havde råd til, da coronapandemien netop havde slået økonomien i stykker. I dag kan han hentet gratis, da hans kontrakt i Lyon udløber ved udgangen af indeværende måned.



- Alle ved, at jeg har forhandlet med Barca i et stykke tid og at jeg ønsker at spille under Ronald Koeman. Lad os vente og så kommer nyheden nok, forklarede han på dagens pressemøde og bekræftede dermed at han muligvis er tæt på et skifte.

I går kom det frem i spanske medier, at Memphis Depay får en kontrakt på to sæsoner med option på yderligere en sæson. Dermed ligger hans løn på 6,5 millioner euro og det ser altså således ud til, at parterne har fundet hinanden og at man nu kun venter på at bekræfte aftalen.

Holland møder Østrig i morgen torsdag klokken 21, så et forsigtigt bud er, at handlen bekræftes på fredag så det ikke går indover forberedelserne til kampen mod Østrig. Til gengæld melder flere journalister på de sociale medier, at handlen allerede bliver bekræftet i dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Memphis Depay: Jeg ønsker at spille under Koeman

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder