Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis Depay: Jeg ønsker at spille under Koeman

Transfermarked - 16. juni 2021
Memphis Depay: Jeg ønsker at spille under Koeman

©


Memphis Depay er på vej til Barca. Det kan der ikke være tvivl om. Endnu er aftalen ikke lukket, så det kan stadig gå i vasken, men på dagens pressemøde bekræftede han, at han vil spille til Barca og at han er i forhandlinger med klubben.

Memphis Depay ønskede allerede at komme til Barca for et år siden, men dengang kostede han 25 millioner euro hvilket Barca ikke havde råd til, da coronapandemien netop havde slået økonomien i stykker. I dag kan han hentet gratis, da hans kontrakt i Lyon udløber ved udgangen af indeværende måned.- Alle ved, at jeg har forhandlet med Barca i et stykke tid og at jeg ønsker at spille under Ronald Koeman. Lad os vente og så kommer nyheden nok, forklarede han på dagens pressemøde og bekræftede dermed at han muligvis er tæt på et skifte.

I går kom det frem i spanske medier, at Memphis Depay får en kontrakt på to sæsoner med option på yderligere en sæson. Dermed ligger hans løn på 6,5 millioner euro og det ser altså således ud til, at parterne har fundet hinanden og at man nu kun venter på at bekræfte aftalen.

Holland møder Østrig i morgen torsdag klokken 21, så et forsigtigt bud er, at handlen bekræftes på fredag så det ikke går indover forberedelserne til kampen mod Østrig. Til gengæld melder flere journalister på de sociale medier, at handlen allerede bliver bekræftet i dag.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder