Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman bekræfter: Tæt på Memphis Depay

Transfermarked - 17. juni 2021
Koeman bekræfter: Tæt på Memphis Depay

© Getty Images


I går kunne Memphis Depay bekræfte, at han er i forhandlinger med Barca og at der snart kommer en bekræftelse. Ronald Koeman kunne kort tid efter følge op og støtte udtalelserne fra den hollandske spiller, der i aften spiller for Holland mod Østrig ved EM.

- Memphis snakkede om sin fremtid og jeg kan bekræfte det. Så vidt jeg ved, så går alt godt, men der er ikke underskrevet noget endnu, men det er tæt på. At han kommer til klubben er godt for os, lød det fra Ronald Koeman før han blev bedt om at sætte nogle ord på den mislykkede transfer af Gini Wijnaldum, der valgte pengene i PSG fremfor Barca.

- Jeg talte med Wijnaldum omkring skiftet, og han endte med at træffe sin egen beslutning. Han kiggede på situationen i klubben, forklarer Koeman og hentyder til, at Koeman ikke var sikret som træner i klubben og det var med til at drive Wijnaldum mod PSG.

Memphis Depay forventes altså snart at kunne kalde sig for Barca-spiller og man kan med rette læne sig tilbage i sofaen i aften klokken 21 når Holland møder Østrig ved EM. Her er Depay med på banen - sammen med blandt andet Frenkie de Jong.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder