Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Sergi Barjuan ny Barca B-træner

Barcelona B - 17. juni 2021
Officielt: Sergi Barjuan ny Barca B-træner

© FC Barcelona


Det kom som noget af et chok, da Barca i sidste uge valgte at fyre B-holdets træner García Pimienta, som ellers havde leveret noget glimrende fodbold og samtidig havde været i klubben siden 2006. I dag kan Barca så præsentere en ny cheftræner for B-holdet: Sergi Barjuan.

Barjuan er blevet udstyret med en kontrakt frem til sommeren 2023 og det bliver dermed tredje gang, at klubben ansætter Barjuan. Han har tidligere trænet et ungdomshold i klubben ligesom han også har spillet for klubben. Nu er han så hyret som B-holdets træner.

Han er født i 1971 og kom til Barca i 1988, hvor han gik op gennem fodboldrækkerne i klubben før han nåede at spille på førsteholdet i 1993 under Johan Cruyff. Han fik i alt 386 kampe og scorede undervejs 11 mål som i alt resulterede i ni titler: Tre La Liga, to Copa del Rey, to spanske Super Cups og to europæiske Super Cups.

I 2009 blev han hyret som træner for klubbens Juvenil B-hold. Her var han i to år i sin anden periode i klubben og nu lader han batterierne op til at gå i gang med sin tredje periode i klubben - denne gang skridtet op som træner, hvor han til dagligt skal lede B-holdet.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder