Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergio Ramos: Skifter aldrig til Barca

Transfermarked - 17. juni 2021
Sergio Ramos: Skifter aldrig til Barca

© Getty Images


Sergio Ramos har efter 16 år i Real Madrid forladt klubben. I går kom den officielle melding og i dag fik han lov til at sige farvel på et pressemøde med sin familie. Han er en af de helt store i klubben, men endnu ved han ikke hvor fremtiden fører ham hen.

Som altid er der rygter om fodboldspillere og Sergio Ramos er ikke anderledes. PSG og Manchester United har været oppe at vende mens han selv skyder et skifte retur til Sevilla ned. Der har ikke været rygter om et skifte til Barca - naturligvis - men han fik mulighed for at knytte en kommentar til spørgsmålet alligevel.- Jeg har ikke haft nogen aftale med nogen klub. Siden januar har jeg kunne snakke med andre klubber og der har lejlighedsvis været telefonopkald, men jeg har aldrig indgået nogen aftale med en anden klub, forklarede Ramos i dag og fulgte op:

- Sevilla er min anden klub, men det er ikke en mulighed, som jeg overvejer lige nu. Det gør de heller ikke. Barcelona? Det er et rungende nej - et nej så stort som Bernabeu, slog Ramos fast da han blev spurgt om Barca kunne være en mulighed.

Sergio Ramos bekræftede desuden at Real Madrid tilbød ham en 1-årig kontraktforlængelse, men han ønskede to år. Da han endelig tog sin beslutning og gav nej, trak Real Madrid deres tilbud tilbage og således står han nu uden klub.

Sergio Ramos nåede at spille imponerende 44 El Clásico.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder