Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Emerson fik et par minutter brasiliansk storsejr

Copa America - 18. juni 2021
Emerson fik et par minutter brasiliansk storsejr

© Getty Images


Barcas nye spiller Emerson er udtaget for Brasilien til Copa America og i nat fik han endelig lidt spilletid, da muligheden bød sig. Brasilien ser utrolig stærke ud i denne sæsons Copa America og lige nu er det svært at forestille sig, at de kan stoppes.

I nat mødte de Peru, som blev kørt ud af banen. Alex Sandro scorede til 1-0 kort inde i kampen før Neymar fulgte op med små 20 minutter igen. Kort før lukketid scorede Everton Ribeiro og dybt inde i overtiden dukkede Richarlison op og scorede til slutresultatet 4-0.

Danilo startede inde som højreback men efter 84 minutter og ved stillingen 2-0 blev han pillet ud og erstattet af Emerson, som altså fik en lille håndfuld minutter på banen. Han kunne dog glæde sig over, at Brasilien scorede to gange og således fik han lov til at juble med og han kunne efterfølgende glæde sig over endnu flere minutter på det brasilianske landshold.

Emerson fik debut på landsholdet tilbage i 2019, men er ikke stamspiller. Med sine bare 22 år og med et skifte til Barca øjner han dog chancen for at forbedre sig og det øger chancen for endnu flere minutter på Brasiliens landshold.

Med sejren har Brasilien maksimum point efter to spillerunder. Colombia og Venezuela spillede 0-0 og dermed sidder Brasilien alene på førstepladsen mod Colombias fire point på andenpladsen. Netop Brasilien og Colombia mødes i næste kamp.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder