Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi og Argentina slog Suárez og Uruguay

Copa America - 19. juni 2021
Messi og Argentina slog Suárez og Uruguay

© Fernando Bizerra Jr - EFE


En af fodboldens mindre Clásicos blev spillet i nat på Estadio Nacional de Brasilia ved Copa America, da Argentina mødte Uruguay. Der var set frem til kampen, da vennerne og de tidligere gode holdkammerater Lionel Messi og Luis Suárez skulle mødes igen.

Argentina åbnede med 1-1 mod Chile så de var opsatte på at få en sejr i nattens kamp, da netop Chile kort forinden havde slået Bolivia med 1-0. Omvendt var det turneringens første kamp for Uruguay, som straks løb ind i et nederlag, da Argentina helt fortjent vandt med 1-0.

Argentina satte sig på spillet med Messi som det offensivt omdrejningspunkt. Hans løb med bolden frem i banen åbnede altid muligheder, men den afgørende skarphed og sidste aflevering manglede kvalitet fra de argentinske spillere i løbet af kampen. Til gengæld lykkedes det én gang og det viste sig at være nok.

Lionel Messi befandt sig pludselig ude i venstre side af angrebet hvorfra han smækkede bolden ind i feltet til Guido Rodriguez, der flot kom op og fik pandet bolden i mål med hjælp af stolpen. 1-0 til Argentina efter et kvarter og så var kampen ellers i gang.

Der var flere nærgående chancer til Argentina mens Uruguay ikke formåede at ramme målet med deres afslutninger. Cavani og Suárez havde langt fra deres bedste kamp og det endte med at koste Uruguay, som ellers havde optræk til flere store muligheder.

Set med Barca-briller kom hverken Sergio Agüero eller Ronald Araujo på banen, men til gengæld fik Argentina en sejr, der giver lidt ro i maven inden næste kamp. Her skal de op mod Paraguay, der har vundet deres første kamp ved Copa America.

Gruppe A
1. Argentina: 4 point
2. Chile: 4 point
3. Paraguay: 3 point
4. Uruguay: 0 point
5. Bolivia: 0 point

Paraguay og Uruguay er de eneste i gruppen der kun har spillet en enkelt kamp. Resten har spillet to.Argentinas startopstilling
Emiliano Martinez, Molina, Romero, Otamendi, Acuna, De Paul, Rodriguez, Lo Celso, Messi, Lautaro Martinez og Nicolas Gonzalez

Uruguays startopstilling
Muslera, Gonzalez, Jimenez, Godin, Vina, Valverde, Bentancur, Torreira, de la Cruz, Suárez og Cavani

Se mål og højde punkter her


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder