Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Afsløring: Barcas kvinder vil have træneren fyret

Nyheder - 19. juni 2021
Afsløring: Barcas kvinder vil have træneren fyret

© Getty Images


Det hører nok til sjældenhederne, at et mandskab står sammen om at få fyret sin cheftræner netop efter man har vundet La Liga og Champions League i total overlegen stil og samtidig havde en plads i pokalturneringen, som man senere tog sig let af.

Det er dog scenariet der udspiller sig i disse dage i Barcelona, hvor klubbens kvindehold har været hos ledelsen med beskeden om, at de ønsker cheftræner Lluis Cortes fyret. Fornemmelsen ud ad til er ellers at alt kører på skinner på holdet, da man har været langt, langt bedre end alle sine modstandere i denne sæson og tilmed vundet The Treble.

Ikke desto mindre kan Sport afsløre, at kaptajnerne har været hos ledelse med beskeden om, at truppen ønsker Lluis Cortes fyret. Det skete umiddelbart efter at man slog Chelsea i Champions Leaugue-finalen i Göteborg i Sverige.

Zubizareta, Puig, Xavier Budo og sportsdirektør Xavier Puig var de fire, der stod på mål for den rystende besked, og det var Xavier Puigs job at tage sagen videre til direktionen, hvor sagen skulle behandles. Umiddelbart er der tale om, at arbejdet under Lluis Cortes har sat sine spor hos kvinderne, der ønsker en forandring.Kvinderne har været glade for successen under Lluis Cortes, men da forholdet mellem parterne har været knækket i noget tid - til trods for den voldsomme succes - ser man det kun som et normalt træk, at klubben skiller sig af med Lluis Cortes, da det ellers vil give yderligere problemer. Sport sammenligner det med situationen for 10 år siden, hvor Pep Guardiola trak stikket.

Barcas kvinder ønsker at forbedre sig, fortsætte med at vinde og udvikle sig selv og man mener kun at det kan ske med en ny trænerstab efter et utrolig succesfuldt år, hvor man ikke kan sætte en eneste finger på sæsonen. Den har været til UG og man tror ikke på, at Lluis Cortes kan gøre det igen og da forholdet samtidig slår gnister, ser kvinderne det som den bedste løsning at Cortes får sparket.

Faktisk blev klubben enig med Cortes om at forlænge hans kontrakt inden man spillede Champions League-finalen, men kontrakten er endnu ikke underskrevet og ledelsen har endnu ikke truffet en beslutning. Der er altså spændinger på holdet og man får mest muligt ud af det ved at finde en løsning hurtigst muligt så man kan komme videre.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder