Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor har Memphis ikke Depay på ryggen

Nyheder - 20. juni 2021
Derfor har Memphis ikke Depay på ryggen

© Getty Images


Han er 27 år og hedder Memphis Depay, men på trøjen ser du ikke hans efternavn. Den nyslåede Barca-spiller kommer til klubben efter at kontrakten i franske Lyon er udløbet og dermed kan Barca udnytte endnu en transferfri spiller, som tilfældet var det med Sergio Agüero og Eric Garcia.

Når Memphis trækker sin nye Barca-trøje over hovedet vil man ikke se hans efternavn trykt bagpå, som det ellers er typisk i fodboldens verden. Af og til møder man spillere, som har sit fornavn på ryggen, og her er Memphis med i gruppen. Der ligger en sørgelig historie bag, men det var en beslutning som han tog i 2012.

I en alder af bare 4 år valgte Memphis' far nemlig at forlade sin søn og det bliver han aldrig tilgivet for. Derfor tog Memphis en beslutning i 2012 om aldrig at bære navnet Depay mere. Hans far hedder Dennis Depay. Memphis har tidligere talt ud om episoden:- Jeg tilgiver ham aldrig. Du skal ikke kalde mig Depay, kald mig Memphis i stedet. Jeg vil ikke forklare præcis hvad der skete derhjemme. Det kommer jeg aldrig til - jeg er kommet videre, forklarede Memphis til BBC, da de tidligere har spurgt ind til emnet.

Med Memphis i klubben kan Barca nu begynde at fokusere på næste transfermål og samtidig få skåret et par spillere fra truppen. Laporta har allerede udtalt, at man kommer til at se mange salg og at man kommer til at udleje en håndfuld spillere for at spare på lønbudgettet.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder