Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann: Vil til MLS i 2024

Transfermarked - 20. juni 2021
Griezmann: Vil til MLS i 2024

© FC Barcelona


Antoine Griezmann er lige nu aktiv for Frankrig ved EM, hvor man i går skuffede med 1-1 mod Ungarn. Griezmann scorede Frankrigs enlige mål og i sidste gruppekamp møder man Portugal, som tabte 4-2 til Tyskland i går. Dermed er gruppen helt åben inden sidste kamp.

I et nyligt interview med avisen Le Figaro kom Griezmann ind på sin fremtid og det lader til at han allerede har en plan, som han er klar til at føre ud i livet. Griezmann er ofte blevet spottet i USA til basketballkampe og han håber, at han i fremtiden kan drage til USA og spille i MLS. Det fortæller han i hvert fald selv til avisen.

- Min kontrakt med Barca løber frem til juni 2024 og derefter tror jeg, at det vil være det rette øjeblik at skifte til USA. Jeg elsker landet, kulturen, NBA og ønsket om at opleve nye ting. Jeg vil gerne afslutte min karriere i USA, fortæller han til avisen.

- Jeg vil til MLS for at fortsætte med at spille fodbold, spille god fodbold og vinde ligaen, slog han fast.

Griezmann er i dag 30 år og vil altså være 33 år når sæsonen slutter i 2024. Indtil da kan meget dog nå at ændre sig, men Griezmann har sørget for at have en plan for fremtiden hvilket typisk er en god ting når man rammer de 30 år. Lige nu tænker han på EM og derefter tager han sig et par ugers sommerferie før fokus rettes mod den nye sæson i Barca.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder