Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Vi henter 3-4 nye spillere endnu

Transfermarked - 20. juni 2021
Laporta: Vi henter 3-4 nye spillere endnu

© Pep Morata


Joan Laporta holder fast i sine ord. Han har tænkt sig at bygge et hold, der igen kan konkurrere om de store trofæer. Selvom Barca var tæt på at vinde La Liga i sidste sæson, så var Laporta dybt skuffet over slutningen af sæsonen, hvor Barca smed point efter point.

I Champions League har man realistisk set ikke haft en jordisk chance i flere år. Det er endt i flere ydmygelser og det gider Laporta ikke at se blive gentaget. Derfor har han taget arbejdshandskerne på og han har om nogen formået at handle godt ind denne sommer til trods for det økonomiske pres man lider under i klubben.

Flere transferfrie spillere er kommet til. Senest var det Memphis Depay, der i går blev bekræftet som ny Barca-spiller, men han bliver langt fra den sidste, hvis man skal tro på Laportas seneste ord om den resterende del af transfervinduet.

- Vi henter yderligere 3-4 spillere. Vores plan er at skabe et konkurrencedygtigt hold. Vi har allerede taget et skridt frem med Garcia, Agüero og Emerson samt med de øvrige spillere, der er klar til at kæmpe for holdet, udtaler Laporta ifølge Mundo Deportivo.Om Koeman
- Jeg talte med ham tre gange og der indså jeg, at vi kan samarbejde og blive enige om flere ting end vi kan blive uenige. Jeg er absolut glad. Jeg ville ønske at det (den famøse periode på 2 ugers ventetid) ikke var sket, og det sagde jeg også til ham. Jeg bryder mig ikke om, at folk skal lide og måske havde han en urolig og ubehagelig periode. Det havde jeg også.

Selvom Barca har hentet godt ind, så forventes det altså at der kommer flere spillere til. På stående fod har klubben ikke råd til at gå ud og spendere en masse penge, men Laporta håber på, at man kan få en aftale i hus således at man kan bruge penge på kvalitet. Derudover er planen at der skal sælges spillere for at få penge ind og udlejes spillere så man kan løsne lønbudgettet, der har været udfordret i lang, lang tid under Josep Bartomeu.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder