Spanien skuffede igen: Fik kun 1-1

EM 2020 - 20. juni 2021

Spanien har mange ting at tænke på. Det har ikke været velsmurt under EM i de første to kampe mod Sverige og Polen, som spanierne burde have vundet. I stedet for seks point har de nu to point og kan finde sig selv på tredjepladsen i gruppen, der overraskende toppes af Sverige.

Lørdag tog Spanien imod Polen og op til kampen havde det store spørgsmål primært omhandlet Alvaro Morata, som har været uhørt uskarp i lang tid. På de sociale medier bliver han sat i bås med Timo Werner, som også har haft en svær tid foran målet for Chelsea. Morata kom dog på tavlen i aftes.

Efter 25 minutter sendte han således Spanien i front mod Polen og selvom Spanien igen-igen havde bolden klart mest, så kom der bare ikke meget ud af det. Der var optakt til mange chancer og et par misbrugte chancer, men skarpheden har ikke været kendetegnet for Enriques mandskab under EM.

Der stod kun 1-0 ved pausen og kort tid inde i anden halvleg dukkede Robert Lewandowski op på et indlæg og pandede Polen på 1-1. Spanien fik kort tid efter en gylden chance for at gå i front igen - faktisk fik de to. De blev nemlig tildelt et straffespark, som Moreno tog sig af, men bolden tog stolpen og hoppede ud til en blank Morata, der sparkede returen forbi målet.

Dermed blev det 1-1 og Spanien har nu kun to skuffende point efter to kampe. Set med Barca-briller startede Alba og Pedri inde i venstre side mens Eric Garcia tog plads på bænken under hele opgøret. Busquets var slet ikke med efter at han kun lige var vendt retur efter en tur i isolation som følge af en positiv coronatest. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder