Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Memphis snupper Braithwaites nummer 9

Nyheder - 20. juni 2021
Medie: Memphis snupper Braithwaites nummer 9

© FC Barcelona


Det kom som et chok, da Martin Braithwaite før sidste sæson blev tildelt trøjenummer 9. Det skete, da klubben ikke havde held med at finde sig en ny spidsangriber efter salget af Luis Suárez, som havde båret nummeret i flere sæsoner.

Lautaro Martinez var tiltænkt nummeret, men han blev aldrig hentet. Memphis Depay var også på blokken sidste sommer, men klubben kunne ikke skaffe 25 millioner euro til at hente ham og derfor endte med det med, at Martin Braithwaite blev tildelt nummeret i Barca. Det ser dog ud til, at danskeren kun får den ære i én sæson.

Ifølge Mundo Deportivo er planen nemlig at Memphis Depay overtager nummer 9 fra næste sæson og dermed øger det spændingen for fremtiden for Martin Braithwaite. Er han en del af planen i Barca? Skal han fungere som backup? Lige nu er der intet nyt omkring Braithwaites fremtid på klubplan, men det bliver man helt sikkert klogere på jo tættere på den nye sæson vi kommer.I lang tid har de spanske medier gættet på, at hvis Barca henter en angriber denne sæson, så bliver det et farvel til Braithwaite. Nu har Barca hentet både Kun Agüero og Memphis Depay og det ser derfor ud til at Braithwaite må indfinde sig i at sætte sin agent på arbejde for at finde ham en ny klub.

Braithwaite selv ønsker ikke at forlade klubben. Hans indstilling og arbejde kan man ikke sætte en finger på og han er derfor klar til at forsøge at kæmpe for sin plads på holdet, men overordnet set ligner det ikke at han har en fremtid i Barcas offensiv.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder