Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis Depay: Jeg vil give alt for klubben

Nyheder - 20. juni 2021
Memphis Depay: Jeg vil give alt for klubben

© FC Barcelona


Memphis Depay blev i går bekræftet som ny spiller i Barca og straks herefter optog han en video, hvor han sendte en hilsen til Barcas fans. Han fortæller, at han er stolt over at skulle spille for klubben og derudover takker hans Barcas bestyrelse og præsident samt træner for at få skiftet ført igennem.

- Hej alle. Det er Memphis. Det er endelig officielt. Jeg skifter til FC Barcelona og jeg er meget spændt. Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig at skulle skifte til verdens største klub med de bedste fans.

- Jeg er spændt på at spille foran fansense på et fyldt stadion. Barcas fans er meget specielle for den måde, de gennemlever kampene og oplever kampene og de elsker fodbold så meget. Jeg er meget spændt på at spille foran sådan et publikum.

- Jeg vil gerne takke hele bestyrelsen hos FC Barcelona samt præsidenten og træneren for at få skiftet gennemført. Sammen med mit hold blev vi enige om tingene.

- Jeg vil give alt for klubben. Jeg er klar. Visca Barca!

Lige nu er fokus dog rettet på EM for Memphis Depay. Holland har vundet deres to indledende kampe og har et håb om at vinde hele turneringen. Næste kamp for Holland, hvor Memphis Depay naturligvis er med, spilles i morgen klokken 18 mod Nordmakedonien.

Se Memphis Depays udtalelser i afspilleren herunder

Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder