Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Ousmane Dembélés EM er slut

EM 2020 - 21. juni 2021
Officielt: Ousmane Dembélés EM er slut

© Getty Images


Ousmane Dembélé er ikke fast starter på det franske landshold og han var egentlig udset til at misse EM, men da slutrunden blev rykket fra år 2020 til 2021, kunne han alligevel deltage. Sidste sommer døjede han nemlig med en skade der ville have holdt ham ude.

Han var ovenud lykkelig for at slutrunden blev rykket så han kunne deltage, men det har været alt andet end et fyrværkeri for ham. Senest blev han skiftet ind i opgøret mod Ungarn og kort før slutfløjt måtte han forlade banen med en skade. Den skade ser ud til at være mere alvorlig end først antaget.

Således melder det franske fodboldforbund, at et slag på knæet i lørdagens kamp betyder, at Dembélé må trække sig fra EM. Kort efter kampen blev han kørt på et hospital i Budapest, hvor man undersøgte omfanget af skaden og her kunne lægerne altså konkludere, at det ikke er forsvarligt at sende Dembélé i spil igen ved slutrunden.

Frankrig tog naturligvis Barca med indover og her blev man enig om, at man ikke tager chancer med Dembélé, og han er derfor ikke længere til rådighed for landstræner Didier Deschamps. Om Dembélé bliver sammen med sine landsmænd i truppen eller om han indleder sin sommerferie tidligere end ventet er endnu ikke meldt ud.

Frankrig skriver ikke hvor længe Dembélé er ude med skade, men det vurderes, at der er tale om to måneder hvorfor hans pre-season med Barca må betegnes som urealistisk.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder