Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu er de tre oprykkere til La Liga fundet

La Liga - 21. juni 2021
Nu er de tre oprykkere til La Liga fundet

© Getty Images


Der har været play off kampe i disse dage om hvem der skulle snuppe den sidste billet til La Liga og det endte med at blive Rayo Vallecano. Dermed er der nu sat navn på de tre klubber, som i næste sæson skal forsøge at kæmpe mod Spaniens bedste fodboldklubber.

For Barca bliver der et gensyn med lillebror fra Espanyol. De vandt ligaen med samme antal point som Mallorca, der også rykker op i La Liga. De efterfølgende fire klubber skulle ud i play off kampe: Leganés, Almeria, Girona og Rayo Vallecano skulle kæmpe om den sidste billet til at følge med Espanyol og Mallorca op i La Liga. Her snuppede Rayo Vallecano det længste strå, så selvom de sluttede på sjettepladsen i ligaen, så rykkede de alligevel op.

Semifinalerne
Rayo Vallecano - Leganés: 5-1 samlet
Girona - Almeria: 3-0 samlet

Finalen
Rayo Vallecano - Girona: 3-2 samletSpecielt i Girona er man kede af det, da man egentlig vandt den første finalekamp ude mod Rayo med 2-1 hvilket var et kæmpe resultat. Desværre for dem kunne de ikke følge op og Rayo endte med at vinde returen med 2-0 og således kunne de juble over den sidste plads i La Liga med samlet 3-2 i finalen.

Nedrykkere fra La Liga
Huesca
Valladolid
Eibar

Oprykkere til La Liga
Espanyol
Mallorca
Rayo Vallecano


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder