Copa America - 22. juni 2021

Med Sergio Agüero og Lionel Messi i startopstillingen tog Argentina i nat imod Paraguay ved Copa America og selvom der kun stod 1-0 på måltavlen ved slutfløjt, så var det Argentina der skabte de største chancer og vel sagtens kunne have fået en større sejr.

Det er kendetegnet for Argentina, at de scorer meget få mål på grund af manglende skarphed, til gengæld har forsvaret været bedre end længe de seneste to kampe. Kampens første store chance tilfaldt Agüero efter bare syv minutters spil, da Paraguay kiksede totalt i forsvaret og gav den nye Barca-stjerne en fri chance, men han skød ved siden af da han modtog bolden med ryggen til målet.

Det blev dog bedre kort tid efter, da Alejandro Gomez scorede kampens eneste mål efter 10 minutter. Angel Di Maria truede med et spark på mål, men leverede i stedet en smuk assist, som Gomez vippede henover en fremstormende keeper og i mål til 1-0. Begge mandskaber skabte chancer, men med 1-0 på måltavlen trækker Argentina fra Chile, som kun fik 1-1 mod Uruguay.