Annonce


Annonce

Annonce

Memphis: Umuligt ikke at tale om Barca

Transfermarked - 22. juni 2021




Memphis Depay fejrede sin nye kontrakt med Barca ved at score et mål og lægge op til Wijnaldums mål i aftes for Holland mod Nordmakedonien. Efter opgøret blev han mødt af hollandsk TV, hvor han satte nogle ord på det seneste døgn, hvor hans skifte til Barca blev bekræftet.

- I løbet af min karriere har der været oppe- og nedture samt gode og dårlige øjeblikket. Alt har hjulpet mig til at fortsætte med at lære og jeg tror på, at skiftet til Barca er et skridt frem i min karriere, forklarede han til TV-stationen og fulgte op:

- Det var umuligt ikke at tale om emnet, da der konstant blev snakket om det. Derfor blev jeg nødt til at sige, at der var snak med Barca. Men nu er alt på plads og det er jeg glad for. Jeg har aftalt at skrive under på en to-årig kontrakt med klubben.

Memphis Depay, De Jong og resten af hollænderne gjorde rent bord i gruppe C, hvor de vandt alle tre kampe mod Østrig, Nordmakedonien og Ukraine. De er nu videre til næste runde og kan desuden glæde sig over en flot målscorer på 8-2. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Memphis: Umuligt ikke at tale om Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder