Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca vil bytte Trincao for Adama Traoré

Transfermarked - 23. juni 2021
Medie: Barca vil bytte Trincao for Adama Traoré

© Getty Images


Adama Traoré forlod Barca i 2015, men rygtes i disse dage tilbage. Han fik endda lejlighed til at kommentere på muligheden, da Sport mødte ham ved den spanske lejr, hvor han er udtaget til EM med afgørelsen i gruppen i aften.

Joan Laporta udtalte for nyligt til La Vanguardia, at der kommer 3-4 nye signings og her kan det altså være, at Adama Traoré er blandt de interessante muligheder. I hvert fald skriver avisen Sport, at Trincao kan indgå i en byttehandel, som sender portugiseren til Wolverhampton, der i forvejen har en håndfuld portugisere i klubben i form af Ruben Neves, Pedro Neto, Nelson Semedo, Daniel Podence, Rui Patricio, Vitinha, og Joan Moutinho.

- Jeg giver altid mit bedste. Barca har været og er mit hjem. Jeg er opvokset der. Jeg var i klubben i otte år. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, men lige nu er jeg fokuseret på at hjælpe landsholdet og vinde kampen onsdag, forklarede Adama Traoré til Sport, da han blev spurgt ind til situationen.

Adama Traoré var tydelig vis en anden type spiller, da han begyndte at røre på sig i Barca. Hans enorme fart, lynhurtige driblinger og vilde fysik gjorde, at han hurtigt skilte sig ud fra mængden og han fik da også muligheden på førsteholdet, men klubben vurderede ham ikke god nok i sidste ende og valgte at sende ham til Aston Villa før han tog turen til Middlesbrough og siden Wolverhampton, hvor han netop har afsluttet sin tredje sæson.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder