Annonce


Annonce

Annonce

Bekræftet: Dembélé opereres i Finland på mandag

Skader - 23. juni 2021
Det var tæt på at køre godt for Ousmane Dembélé, men så blev han skadet igen. I løbet af sæsonen 2020/2021 har han ellers været fint kørende, men døjede med småproblemer mod slutningen af sæsonen hvorfor Ronald Koeman ingen chancer tog med ham.

Dembélé havde det dog så godt, at han blev udtaget til EM og fik spilletid. I kampen mod Ungarn gik det dog galt, da han kom ind fra bænken men senere måtte udgå. Han var i stand til selv at forlade banen, men hans kropssprog signalerede tydeligt, at han var blevet pillet ud på grund af en skade.

Siden er det kommet frem, at han skal opereres og nu har Barca meldt ud hvor og hvornår. Operationen foregår - igen - i Turku i Finland, hvor Dr. Lasse Lempainen skal operere franskmanden. Det er ikke første gang, at Lasse Lempainen skal operere Dembélé. Operationen finder sted på mandag og bliver nøje observeret af Barcas egen lægestab.

Efter operationen vil der blive sat ord på det efterfølgende forløb og her vil man helt sikkert også melde ud, hvor længe man regner med at Dembélé må holde en pause. Adskillige medier er dog sikre på, at der er tale om 3-4 måneder. Med 44 kampe og 11 mål i sidste sæson lader det altså til at Dembélé får en trist optakt til næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekræftet: Dembélé opereres i Finland på mandag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder