Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bekræftet: Dembélé opereres i Finland på mandag

Skader - 23. juni 2021Bekræftet: Dembélé opereres i Finland på mandag

© Getty Images


Det var tæt på at køre godt for Ousmane Dembélé, men så blev han skadet igen. I løbet af sæsonen 2020/2021 har han ellers været fint kørende, men døjede med småproblemer mod slutningen af sæsonen hvorfor Ronald Koeman ingen chancer tog med ham.

Dembélé havde det dog så godt, at han blev udtaget til EM og fik spilletid. I kampen mod Ungarn gik det dog galt, da han kom ind fra bænken men senere måtte udgå. Han var i stand til selv at forlade banen, men hans kropssprog signalerede tydeligt, at han var blevet pillet ud på grund af en skade.

Siden er det kommet frem, at han skal opereres og nu har Barca meldt ud hvor og hvornår. Operationen foregår - igen - i Turku i Finland, hvor Dr. Lasse Lempainen skal operere franskmanden. Det er ikke første gang, at Lasse Lempainen skal operere Dembélé. Operationen finder sted på mandag og bliver nøje observeret af Barcas egen lægestab.

Efter operationen vil der blive sat ord på det efterfølgende forløb og her vil man helt sikkert også melde ud, hvor længe man regner med at Dembélé må holde en pause. Adskillige medier er dog sikre på, at der er tale om 3-4 måneder. Med 44 kampe og 11 mål i sidste sæson lader det altså til at Dembélé får en trist optakt til næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

15 min. AC Milan er ikke interesserede i at beta...
1 t. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
2 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
3 t. Manchester United er interesseret i at h...
4 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
5 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
6 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
7 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
8 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
9 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...

Ugens mest læste

Seneste nyheder