Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fire Premier League-klubber kigger på Braithwaite

Transfermarked - 24. juni 2021
Fire Premier League-klubber kigger på Braithwaite

© Getty Images


Martin Braithwaite har fået øget konkurrence i Barca, da klubben denne sommer har valgt at hente både Memphis Depay og Sergio Agüero. Derudover rapporterer Sport, at klubben har meddelt Braithwaite, at han ikke skal forvente meget spilletid i næste sæson og at man har tænkt sig at sælge ham hvis et godt tilbud kommer ind af døren.

Braithwaite har været yderst aktiv under Danmarks første EM-kampe og han har vist sig selv godt frem og det har fået fire Premier League-klubber til at kigge mod danskeren. Barca selv hentede Braithwaite fra Leganés februar 2020 for 18 millioner euro i en situation, hvor man helt ekstraordinært måtte ud på markedet uden for transfervinduet på grund af en længerevarende skade til Dembélé.

Braithwaite selv har et ønsket om at triumfere i Barca og man kan da heller ikke sætte en finger på hans indstilling. Desværre for ham ser det ikke ud til at han har udsigt til særlig meget spilletid - og det kan næsten regnes ud på forhånd. Selv uden Memphis Depay og Sergio Agüero fik Braithwaite minimal spilletid i sidste sæson under Koeman. Derfor forventes han ikke de store chancer i den kommende sæson.

West Ham, Brighton, Burnley og Norwich har alle sendt følere ud og de skulle eftersigende være interesserede i at hente Braithwaite til klubben. I Barca håber man på, at man kan få solgt Braithwaite inden pre-season starter, men om det sker er endnu uvist.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder