Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Valencia klar til at leje Braithwaite

Transfermarked - 27. juni 2021
Medie: Valencia klar til at leje Braithwaite

© Getty Images


I skrivende stund er der et overflod af offensive spillere i Barca og de alle kan ikke starte inde. Derfor må det formodes, at Joan Laporta i disse dage blandt andet arbejder på at få skåret ned i spillermaterialet og her kommer man ikke udenom Martin Braithwaite til trods for at han er en populær skikkelse omkring Barca.

Barca er interesseret i Valencias José Gaya og havde egentlig planlagt at bruge Martin Braithwaite som led i en byttehandel, men den er Valencia ikke klar på. Los Che ønsker kun at sælge Gaya så de får penge i kassen og ved siden af tilbyder de at leje Braithwaite. Det skriver avisen Sport.

Barca ser Gaya som en erstatning for Jordi Alba mens Junior Firpo er på vej til AC Milan hvorfor man skal bruge endnu en back up. Udover at være interesseret i Braithwaite har Valencia også forhørt sig om Carles Aleña, men som situationen ser ud lige nu er midtbanespilleren på vej til Granada, så det ser ud til, at Barca må punge ud hvis de vil gøre sig forhåbninger om at hente Gaya til klubben denne sommer.

Det er ikke første gang, at José Gaya er meldt på vej til Barca. Den nu 26-årige venstreback har hele tiden været på radaren, men muligheden for at hente ham har ikke altid været der. I dag er 32 år og klubben har endnu ikke formået at give ham den konkurrence, der skal til, for at holde ham på dupperne. Nu ligner det at man forsøger lykken med Gaya, men det kræver absolut at pengene ikke er for mange, da Barca ikke har nogen på hånden i disse dage.

Gaya har spillet 261 kampe for Valencia og har desuden et par landskampe på CV'et.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder