Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Dembélé er ude i 4 måneder

Skader - 28. juni 2021
Så er det bekræftet. Ousmane Dembélé er ude i de næste fire måneder og dermed er hans pre-season smadret ligesom han misser starten af næste sæson. Det sker efter at han blev skiftet ind i Frankrigs gruppekamp mod Ungarn, men måtte lade sig udskifte.

Barca kan mandag tidligt på aftenens berette, at Dembélés operation i Finland, udført af Dr. Lasse Lempainen, gik helt efter planen under opsyn af klubbens egne læger. Efterfølgende blev det vurderet, at man næppe kommer til at se ham på banen i de kommende fire måneder.

Det betyder, at han først er tilbage når vi rammer slutningen af oktober eller starten af november. Til gengæld er der ingen garanti for, at han er i Barca til den tid. Det er givet, at klubben vurderer situationen i disse dage, da Dembélé i forvejen har kontraktudløb om et år og dermed kan smutte gratis. Det håber klubben ikke på, hvorfor man har tilbudt ham en mindre lukrativ aftale end han har i dag.Dembélé har været tøvende og har ikke skrevet under på forlængelsen og derfor har Barca givet ham et sidste tilbud: Skriv under eller bliv solgt. Med den nye skade skal klubben nu tage stilling til, at man enten forlænger med en skadet spiller eller skal forhandle en god pris hjem på en skadet spiller.

Alt i mens må Dembélé ærgre sig over, at han på ny er skadet i en længere periode efter egentlig at være kommet efter det ovenpå en sløv start i Barca med en masse skader. I sidste sæson gik det forholdsvist godt, men skaden og operationen har altså slået ham ud endnu engang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Dembélé er ude i 4 måneder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder