Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Man. United trækker Dembélé-bud tilbage

Transfermarked - 29. juni 2021Avis: Man. United trækker Dembélé-bud tilbage

© Getty Images


Manchester United har længe været vilde med tanken om at få Ousmane Dembélé til Premier League og ifølge Mundo Deportivo var englænderne faktisk klar til at byde på ham denne sommer, men den seneste skade har sat en stopper for de videre forhandlinger.

Sidste sommer var Manchester United også interesseret i Ousmane Dembélé, men det endte med at franskmanden blev i Barca. Umiddelbart virkede det som en god idé, da Dembélé ikke har været så skadet som tidligere, desværre var han såret mod sæsonafslutningen og Ronald Koeman tog derfor ingen chancer med ham hvilket var derfor, at vi ikke så meget til ham i Barcas sidste kampe.

Han var dog klar til EM og fik også spilletid, men mod Ungarn gik han i stykker og han måtte derfor lade sig operere i går. Efterfølgende kom det frem, at han er ude i fire måneder og dermed har Manchester United valgt at trække sine følehorn tilbage. Det bud, på 50 millioner euro som de havde tænkt sig at byde, er ikke gældende længere, rapporterer Mundo Deportivo.Det ville ellers have været godt for Barca, hvis man kunne sælge Dembélé for 50 millioner euro. Klubben har i ugevis holdt fast i, at hvis ikke Dembélé forlænger sin kontrakt, så skulle han finde sig en ny klub. Det tilbud var udelukkende fordi, at Dembélé har kontraktudløb om et år og Barca ønsker ikke at lade ham gå frit.

Med den seneste skade skal Barca altså forholde sig til en helt anden situation og nu er spørgsmålet hvad klubben vælger at gøre med det franske lyn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
2 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
4 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
6 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
8 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
9 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
10 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
11 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
12 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...
13 t. Det er usikkert om Sergio Ramos starter ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder