Annonce


Annonce

Annonce

Laporta og Tebas holder møde om Messi

Nyheder - 2. juli 2021




Lionel Messi er for anden dag i træk ikke Barca-spiller. Der er stadig ikke kontrakt mellem Messi og Barca og nu har Joan Laporta planlagt et møde med La Liga-chefen Javier Tebas for at finde en løsning på situationen med Messis kontrakt. Alt tyder på, at det nok skal blive løst - men det handler om at finde den bedste løsning.

Laporta har aldrig lagt skjul på, at grunden til at man endnu ikke har forlænget med Messi er på grund af financial fair play. Barca skal reducere lønbudgettet betydeligt så det ligger inden for rammerne. Her er der tale om, at Laporta skal forsøge at reducere lønbudgettet fra 656 millioner euro til 347 millioner euro. Det skal han fordi, at indtægterne er faldet og derfor må - og kan - lønbudgettet ikke holde.

Under mødet, som ifølge Sport afholdes i dag fredag, vil Laporta sammen med Tebas forsøge at finde den bedste løsning. Her vil Laporta fremlægge, hvad han indtil videre er kommet frem til, og så håber han på, at han kan indgå en aftale med Tebas, som i sidste ende også skal skrive under på vegne af La Liga.

Det har aldrig været i Messis interesse at suge pengene ud af Barca og han er helt indforstået med situationen hvorfor lønnen ikke er et tema. Den har man forhandlet på plads for længe siden, men der er tale om en trup på langt over 25 spillere og de alle modtager en løn og sammenlagt bliver der udbetalt alt for mange penge hvilket hænger sammen med, at Laporta netop har udtalt, at man kommer til at sælge og udleje en masse spillere denne sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta og Tebas holder møde om Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder