Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Sådan valgte Barca at smide Matheus ud

Nyheder - 5. juli 2021
Medie: Sådan valgte Barca at smide Matheus ud

© FC Barcelona


Joan Laporta havde næppe regnet med så stor en mængde arbejde efter Josep Bartomeu, men Barca er i knæ rent økonomisk og det har været så voldsomt, at man ikke engang har kunne forlænge Messis kontrakt inden den løb ud for snart en hel uge siden.

Selvom alt stadig tyder på, at Barca nok skal få forlænget med Messi, så viser argentinerens situation hvor hårdt ramt Baca er. Faktisk bruger man en masse energi på en masse forskellige ting, at en spiller som Matheus blev behandlet respektløst. Brasilianeren har aldrig brokket sig og har altid haft en professionel indstilling til trods for at han absolut ingen tillid havde fra Ronald Koeman.

Det er først til sidst på sæsonen, at han deltog i et interview og forklarede, at ingen klubber var interesseret, da ingen så ham på banen. Han bad Koeman om at få nogle minutter i de kampe, der på papiret var 'gratis', men det gik ikke. I stedet valget Barca at fyre Matheus via e-mail. En absurd situation.Beskeden i e-mailen (ifølge RAC1)
- Dårlig form i løbet af sæsonen
- (i bunden) af sammenligningen med de øvrige midtbanespillere baseret på minutter og præstation
- Vurdering af træningspas: 6 ud af 9 parametre på under niveau.

Matheus fik ikke engang et opkald eller blev kaldt ind på kontoret for at få at vide, at klubben ville rive hans kontrakt i stykker selvom den egentlig kørte i endnu flere år. I stedet fik Matheus blot en e-mail hvori han blev gjort opmærksom på, at klubben ikke ønskede ham i truppen længere og at man ville ophæve hans kontrakt.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder